AMELIORATORI ENZYM UCRAINA; ORKLA FOODS ROMANIA; IRCA ITALIA; CREDIN POLONIA; SONNEVELD
Vitapan Bulka
10 kg sac
Ameliorator pentru toate tipurule de chifle, cozonac, paine etc 0,2 -0,5% la masa faini
Crește capacitatea de absorbție a apei de făină;
îmbunătăteste proprietățile reologice ale aluatului, pentru a facilita prelucrarea; crește producția, pentru a îmbunătăți structura de porozitatea și elasticitatea miezului; îmbunateste gustul și aroma produsului finit
________________________________________________________
Premio Activ
10 kg sac
Ameliorator pentru fainuri puternice cu deformari mici si activitate amilazica redusa.
Ameliorator pentru fainuri puternice cu deformari mici si activitate amilazica redusa.
Culoare alb crem, Doza de utilizare 0,15 – 0,2% la masa fainii. produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni de la data fabricarii
________________________________________________________
Pan Up Т Max
10 kg sac
Fainuri cu deformari medii spre mari
Ameliorator pentru paine si specialitati de paine preparate prin metoda directa.
Culoare alb crem, Doza de utilizare 0,1 – 0,3% la masa fainii. produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni de la data fabricarii
________________________________________________________
Klaro
10 kg sac
contine cysteina - recomanadat in cazul fainurilor cu deformari foarte mici si gluten cantitativ
Ameliorator universal pentru paine si specialitati de paine cu coaja crocanta.
Amelioratorul este recomandat in special pentru fainurile cu gluten puternic si deformari mici spre medii si cu activitate amilazica scazuta. produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 12 luni de la data fabricarii.
________________________________________________________
Bioconcept
Sac 25 kg
Ameliorator-praf bazat pe fermenţi pentru aluat dospit pe drojdii, pîine, batoane, copturi din aluat dospit, pizza şi focacii (turte de grîu). BIOCONCEPT reglează fermentarea şi evită excesul înmuierii aluatului. Măreşte volumul pîinii gata şi permite obţinerea unei coji mai deschise şi crocante.
Ameliorator-praf bazat pe fermenţi pentru aluat dospit pe drojdii, pîine, batoane, copturi din aluat dospit, pizza şi focacii (turte de grîu). BIOCONCEPT reglează fermentarea şi evită excesul înmuierii aluatului. Măreşte volumul pîinii gata şi permite obţinerea unei coji mai deschise şi crocante, produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 10 luni de la data fabricarii.
________________________________________________________
Premio Forte
10 kg sac
Ameliorator pentru fainurile cu gluten puternic si deformari mici spre medii si cu activitate amilazica scazuta
Beneficiile utilizarii: - la framantare, aluaturile sunt elastice si fine datorita continutului optimizat de cisteina si acid ascorbic - aluaturile sunt stabile la prelucrare, pe durata fermentarii si la crestare datorita complexului enzimatic - painea are un volum foarte bun si coaja rumenaurie
________________________________________________________
Son Plus Toast
10 kg sac
Ameliorator pe baza de enzime cu aplicatii multiple: paine toast si produse cu coaja moale, produse laminate.
Faina de grau, ulei vegetal (palmier, rapita), acid ascorbic, enzime. Media / 100 g Valoare energetica: 1607 KJ Grasime: 5.0 g Carbohidrati: 71.0 g Proteine: 11.0 g Fibre: 2 g
12 luni de la data fabricarii
AMELIORATORI PENTRU BOALA CARTOFULUI ENZYM UCRAINA, IRCA ITALIA
Vitapan Antirop
Sac 10 kg
Contra Bacilius Mesentericus . Se adauga in forma uscata inaintea fermentarii aluatului.
Efecient rezolva prevenirea bolii produselor de panificatie cartofi; alemioreaza sporirea mnucegaiului, produsul are termenul de valabilitate mai lung, proportiile 0,07 – 0,3% de la masa fainii
________________________________________________________
Project
Sac 25 kg
Ameliorator praf de calitate superioară pentru pîine şi alte produse dospite pe drojdie.Se recomandă în deosebi pentru fabricile automatizate.
Ameliorator praf de calitate superioară pentru pîine şi alte produse dospite pe drojdie.Se recomandă în deosebi pentru fabricile automatizate.
A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin 10 luni în ambalajul său original
________________________________________________________