Добавки для пищевой промышленности.
Ингредиенты для кондитерских изделий и хлебопечения.

AMELIORATORI ENZYM UCRAINA; ORKLA FOODS ROMANIA; IRCA ITALIA; CREDIN POLONIA; SONNEVELD

 

Vitapan Bulka

10 kg sac

Ameliorator pentru toate tipurule de chifle, cozonac, paine etc 0,2 -0,5% la masa faini

Crește capacitatea de absorbție a apei de făină;

îmbunătăteste proprietățile reologice ale aluatului, pentru a facilita prelucrarea; crește producția, pentru a îmbunătăți structura de porozitatea și elasticitatea miezului; îmbunateste gustul și aroma produsului finit

 

 

________________________________________________________

 

Premio Activ

10 kg sac

Ameliorator pentru fainuri puternice cu deformari mici si activitate amilazica redusa. 

Ameliorator  pentru fainuri puternice cu deformari mici si activitate amilazica redusa.

Culoare alb crem, Doza de utilizare 0,15 – 0,2% la masa fainii. produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni de la data fabricarii

 

 

________________________________________________________

 

Pan Up Т Max

10 kg sac

Fainuri cu deformari medii spre mari

Ameliorator pentru paine si specialitati de paine preparate prin metoda directa.

Culoare alb crem, Doza de utilizare 0,1 – 0,3% la masa fainii. produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni de la data fabricarii

 

 

 

________________________________________________________

 

Klaro

10 kg sac

contine cysteina - recomanadat in cazul fainurilor cu deformari foarte  mici si gluten cantitativ

Ameliorator universal  pentru paine si specialitati de paine cu coaja crocanta.

Amelioratorul este recomandat in special pentru fainurile cu gluten puternic si deformari mici spre medii si cu activitate amilazica scazuta. produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 12 luni de la data fabricarii.

 

________________________________________________________

 

Bioconcept

Sac 25 kg

Ameliorator-praf bazat pe fermenţi pentru aluat dospit pe drojdii, pîine, batoane, copturi din aluat dospit, pizza şi focacii (turte de grîu).  BIOCONCEPT reglează fermentarea şi evită excesul înmuierii aluatului. Măreşte volumul pîinii gata şi permite obţinerea unei coji mai deschise şi crocante.

Ameliorator-praf bazat pe fermenţi pentru aluat dospit pe drojdii, pîine, batoane, copturi din aluat dospit, pizza şi focacii (turte de grîu). BIOCONCEPT reglează fermentarea şi evită excesul înmuierii aluatului. Măreşte volumul pîinii gata şi permite obţinerea unei coji mai deschise şi crocante, produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 10 luni de la data fabricarii.

 

 

________________________________________________________

 

Premio Forte

10 kg sac

Ameliorator pentru fainurile  cu gluten puternic si deformari mici spre medii si cu activitate amilazica scazuta

Beneficiile utilizarii: - la framantare, aluaturile sunt elastice si fine datorita continutului optimizat de cisteina si acid ascorbic - aluaturile sunt stabile la prelucrare, pe durata fermentarii si la crestare datorita complexului enzimatic - painea are un volum foarte bun si coaja rumenaurie

 

 

 

 

________________________________________________________

 

Son Plus Toast

10 kg sac

Ameliorator pe baza de enzime cu aplicatii multiple: paine toast si produse cu coaja moale, produse laminate.

Faina de grau, ulei vegetal (palmier, rapita), acid ascorbic, enzime. Media / 100 g Valoare energetica: 1607 KJ  Grasime: 5.0 g  Carbohidrati: 71.0 g  Proteine: 11.0 g Fibre: 2 g

12 luni de la data fabricarii

 

 

 

AMELIORATORI PENTRU BOALA CARTOFULUI ENZYM UCRAINA, IRCA ITALIA

 

 

Vitapan Antirop

Sac 10 kg

Contra Bacilius Mesentericus . Se adauga in forma uscata inaintea fermentarii aluatului.

Efecient rezolva prevenirea bolii produselor de panificatie cartofi; alemioreaza sporirea mnucegaiului, produsul are termenul de valabilitate mai lung, proportiile 0,07 – 0,3% de la masa fainii

 

 

________________________________________________________

 

Project

Sac 25 kg

 

Ameliorator praf de calitate superioară pentru pîine şi alte produse dospite pe drojdie.Se recomandă în deosebi pentru fabricile automatizate.

 

Ameliorator praf de calitate superioară pentru pîine şi alte produse dospite pe drojdie.Se recomandă în deosebi pentru fabricile automatizate.

A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin 10 luni în ambalajul său original

 

 

 

________________________________________________________