PREMIXURI PENTRU PIINI SONNEVELD – OLANDA, CREDIN POLONIA, IRCA ITALIA
Credi Decor
10 kg sac
Amestec de seminte(ovaz,in,floarea soarelor,soia) pentru decorare
Mix de seminte pentru decorarea produselor de brutarie.
Seminte de: ovaz, in, floarea soarelui, soia granulata produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni de la data fabricarii.
________________________________________________________
Credi Decor Rustic
10 kg sac
Amestec de seminte ( in, susan, sare, floarea soarelui, usturoi, susan negru )
Mix de seminte pentru decorarea produselor de brutarie.
Seminte de in, seminte de susan, sare, seminte de floarea soarelui, usturoi granulat, seminte de nigella sativa.
produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni de la data fabricarii.
________________________________________________________
Credi Vitakorn
25 kg sac
Paine cu faina de secara si tarate de grau, preparata prin metoda directa
Premix pentru paine cu faina de secara si tarate de grau, preparata prin metoda directa.
Doza de utilizare raportat la faina 1:1 RETETA PAINE Credi Vitakorn-1000 g; Faina de grau tip-1000 g; Drojdie - 50 g
Apa ~1100 g
6 luni de la data fabricarii
________________________________________________________
Credi Multicereal
10 kg sac
Paini cu sem de grau ( in, ovaz, floar soar,susan, fulgi de soia si orz)
Premix pentru prepararea painii cu mix de cereale, prin metoda directa.
6 luni de la data fabricarii
________________________________________________________
5 Paini Creations Pumpkin Dovleac Rumen
10 kg sac
Premix pentru prepararea de specialitati de paine cu seminte de dovleac.
Premix pentru prepararea de specialitati de paine cu seminte de dovleac.
Semintele de in si susan precum si faina de secara din compozitia acestuia contribuie la gustul placut al produselor finite. 10-40 % ( ex. 10 kg premix – 90 kg faina ; 40 kg premix-60 kg faina), produsul arer 12 luni de la data fabricarii
________________________________________________________
5 Paini Just4 Taste Potato Cartof Dogorit
10 kg sac
Premix pentru prepararea specialitatilor de paine cu cartofi.
Produsul are un continutul ridcat de fulgi de cartofi asigurand astfel textura specifica si gustul dulce, placut al painii cu cartofi.
Premix pentru prepararea specialitatilor de paine cu cartofi. Produsul are un continutul ridcat de fulgi de cartofi asigurand astfel textura specifica si gustul dulce, placut al painii cu cartofi. 10 -50% (raportat la faina) . produsul isi pastreaza caracteristicile timp de min.
9 luni de la data fabricarii.
________________________________________________________
5 Paini Viatason Mais Malai Auriu
10 kg sac
Premix pentru prepararea unei paini foarte gustoase cu faina de porumb si “bulgarasi” de porumb expandat. Savoarea produsului finit este completata si de semintele de floarea soarelui din premix. Se obtine foarte usor o paine cu miez galben auriu, coaja crocanta si volum bun
Premix pentru prepararea unei paini foarte gustoase cu faina de porumb si “bulgarasi” expandat. Savoarea produsului finit este completata si de semintele de floarea soarelui din premix. Se obtine foarte usor o paine cu miez galben auriu, coaja crocanta si volum bun. 50% (50 kg mix – 50 kg faina). Pentru un raport bun va recomandam si proportia 40 kg mix – 60 kg faina ca in reteta de mai jos.
________________________________________________________
Credi Maia
10 kg sac
Maia uscată pentru pâine din făină de grâu sau din făină de secară.
Produsul poate fi folosit atât în metoda directă, câtși în metoda indirectă de preparare a pâinii . 1% raportat la faina.
produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni de la data fabricarii.
________________________________________________________
Baguette Concentrated
Sac 10 kg
Premix pulverent concentrat pentru producerea baghetelor
10 luni de la data fabricarii.
________________________________________________________
Cereal Plus
Sac 10 kg
Premix pulverent concentrat de 50% pentru pîinea cu multe cereale şi seminţe (grîu, secară, porumb, ovăs, mei, orz, soia, susan, linte).
10 luni în ambalajul său original.
________________________________________________________
Multigrain Fit
Sac 10 kg
Premix pulverent concentrat de 50% pentru pîinea cu cereale siseminţe (grîu, seminţe de bostan, secară integrală şi făină de orz,linte, mei).
10 luni în ambalajul său original.
________________________________________________________
Ciabata Concentrated
Sac 10 kg
Premix pulverent concentrat pentru producerea pîinii tradiţional Italiene
Timpul de frămîntare se referă la maşinile de frămîntare cu spirală şi se măreşte la cele de frămîntare în adîncime.
________________________________________________________
Roll Burg Concentrated
Sac 10 kg
Premix pulverent concentrat gata pentru producerea pîinii cu lapte , canape, hamburghere şi hotdoguri
A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin
10 luni în ambalajul său original.
________________________________________________________
Gran Rustico Concentrated
Sac 10 kg
Mix pulverent concentrat (50%) pentru producerea pîinii cu seminţe de floarea soarelui, secară albă, ovăs, susan
A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin 10 luni
________________________________________________________
Proson Frutti Citrus
Cutie carton 10 kg
Premix pentru prepararea unei paini foarte gustoase cu faina de porumb si “bulgarasi” de porumb expandat. Savoarea produsului finit este completata si de semintele de floarea soarelui din premix.
Se obtine foarte usor o paine cu miez galben auriu, coaja crocanta si volum bun.
________________________________________________________
Proson Bourgundy
Cutie carton 10 kg
Premix sub forma de calup dedicat prepararii unei delicioase paini rustice, care va va impresiona prin aroma deosebita de unt fermentat, moliciunea si finetea miezului, precum si prin pastrarea prospetimii in timp.
Premixul poate fi utilizat si la prepararea unor specialitati de patiserie (chifle moi, cornuri, japoneze, rulade umplute etc.), produsele finite beneficiind de toate atuurile mentionate mai sus.
________________________________________________________
Proson XS
Cutie carton 10 kg
Mix de ingrediente special dezvoltat pentru a conferi produselor de panificatie si patiserie extra-prospetime si extra-moliciune. El se utilizeaza impreuna cu amelioratorul folosit in mod obisnuit la fabricarea produsului carui dorim sa-i imbunatatim prospetimea DOZA DE UTILIZARE 0.5 -2 % (raportat la faina). Faina de grau, ulei vegetal (palmier, rapita), faina de malt din grau, emulgator: E471, enzime. In spatii intunecoase, racoroase si uscate, cu ambalaju original inchis, departe de produse cu arome puternice.Pastrat in conditiile mentionate mai sus, produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 12 luni
________________________________________________________
Credi Cozonac Lemon
Cutie carton 10 kg
Premix concentrat pentru prepararea, prin metoda diecta, a aluaturilor bogate in grasimi si zahar, tip cozonac.
DOZA DE UTILIZARE 10% raportat la faina. Zahar, lactoza, sare, faina, emulgator: E 481 (stearoil2 -lactilat de sodiu), arome, colorant: E 160a (beta caroten), enzime. In spatii intunecoase, racoroase si uscate (max. 18̊C si 80 % umiditate), cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.
6 luni
________________________________________________________
Dolce Forno
Sac 25 kg
Mix pulverent bazat pe drojdie naturală pentru preparea "PANETTONE PANDORO - COLOMBA - VENEZIANA" prin procesul de fermentare natural tradiţional.
12 luni
________________________________________________________
Leveles Mix Sos
Sac 20 kg
Premix pentru prepararea foitajelor.
Premixul poate fi folosit si pentru aluaturi foitate care urmeaza sa fie congelate, fara a fi necesara aditia de alte ingrediente speciale.
12 luni
________________________________________________________
Krapfen Nucleo
Sac 10 kg
Mix concentrat pentru producerea articolelor din aluat dulce dospit pe drojdii, aşa ca: gogoaşe coapte în cuptor, gogoaşe inelate şi cele pufante.
10 luni în ambalajul său.
________________________________________________________
Credi Chocolate Cookies
10 kg sac
Biscuiti Americani cu bucati de ciocolata.
camerei 6 luni de la data fabricarii.
spatii racoroase, max. 18̊C si 75 % umiditate), cu ambalajul original inchis
________________________________________________________
Credi Cookies
10 kg sac
Biscuiti Americani.
6 luni de la data fabricarii
________________________________________________________
Credi Cocos Mix
10 kg sac
Premix concentrat pentru cookies-uri cu nuca de cocos.
RETETE COOKIES g Credi Cocos Mix
1000 Oua 150 Apa ( aprox. 25 ºC) 150 In spatii intunecoase, racoroase si uscate (max. 18̊C si 80 % umiditate), cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.
6 luni
________________________________________________________
Soffin
10 kg sac
Mix concentrat pentru producerea turtelor spongioase, tortei „Margherita”, ruladelor elveţiene, tortei „Sacher”, tortelor de prune, tortei „Dolce Varese”.
Pentru obţinerea unui efect max de batere,se recomand folosirea cantităţilor proporţ la capacitatea vasului cu batere planetară (pentru ouă).
Apa poate fi înlocuită cu ouă întregi. Pentru ca produsul gata să fie mai moale şi cu aromă mai pronunţată e dorită folosirea făinii medii.
________________________________________________________
Credi Choux (coji eclere)
10 kg sac
Premix integral pentru aluat tip choux (coji de ecler)
RETETA PREPARARE gr Credi Choux 1000 Apa fierbinte (50-55 ̊C) 1500 Se mixeaza ingredientele impreuna, timp de 5- 6 min. la viteza medie , cu ajutorul mixerului,pana cand aluatu devine omogen si putin lucios. Se toarna in forma dorita.Coacere: in functie de gramaj si forma.
Pentru un ecler normal la 180190 ̊C / ~20 min.
________________________________________________________
Credi Choux Eco
10 kg sac
Premix integral pentru aluat tip choux (coji de ecler)
RETETA PREPARARE Credi Choux Eco 1000 g; Oua 1000 g; Ulei vegetal 30; Apa fierbi(50-55°C) 1200 ml;
MOD DE LUCRU Se mixeaza toate ingredient aprox. 3 min. pana cand aluatul devine omogen.
Se toarna in forma dorita cu ajutorul poch-ului. Coacere: 220° C / ~20 min.
PREMIXURI PENTRU COFETARIE CREDIN POLONIA
Credi Super Bezea
10 kg sac
Premix concentrat pentru prepararea bezelelor.
RETETA BEZELE gr SUPER BEZEA 1000 Zahar 1000 Apa fierbinte (aprox.50 ̊C) 750- 1000 Ameste toate ingredientele si bateti-le la viteza mare a mixerului timp de 10 min.
Se toarna pe tava, in diverse forme, cu ajutorul unui poch cu sprit.
Coacere: 90100 ̊C / 90 min
________________________________________________________
Credi Cake Caramel
10 kg sac
Premix pentru cake-uri cu structura delicata, pufoasa, cu miez umed, cu aroma si culoare specifice caramelului.
Se poate decora dupa preferinta.
________________________________________________________
Credi Orange Cake
10 kg sac
Premix pentru cake-uri cu gust de portocale. Datorita continutului de suc natural de portocale din compozitia sa, cakeurile au un gust proaspat, usor acrisor si o aroma foarte placuta.
Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei, timp de. max 2 min. pana se obtine pasta omogena. Coacere: 170-180 ̊C / 40- 60 min. in functie de cantitate. 6 luni termenul valabil.
________________________________________________________
Credi Carrot Cake
10 kg sac
Premix pentru prepararea unor cake-uri cu textura soft si umeda, care contin bucati de morcov si au o bogata aroma de scortisoara si cuisoare. Credi Carrot Cake poate fi combinat foarte usor cu fructe (ananas, mere) sau filling-uri din fructe , nuci, stafide etc.
Turnati compozitia in tavi aluminizate sau din hartie speciala, pana la jumatatea inaltimii lor.
Coacere : 170-180 °C / 40- 60 min. in functie de gramaj. Termenul de valabilitate 6 luni.
________________________________________________________
Credi Honey Cake
10 kg sac
Premix pentru foi de prajituri si fursecuri cu miere .
RETETE FOI PRAJITURI SI FURSECURI CU OUFARA OU Credi Honey Cake 2500 Oua 375 Margarina foitaj (80% grasime) 624 Apa
400 Pastrat in condit mention mai sus, produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni
________________________________________________________
Credi Chokolini Cake
10 kg sac
Premix pentru cake-uri cu gust de ciocolata.
RETETA CAKE
Credi Chocolini Cake 1000 Oua (la temp.camerei) 350 Ulei 300 ; Apa 250 Se pun in cuva mixerului toate ingredientele, apoi premixul. Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei,timp de 2 min pana obtinem pasta omogena. Se toarna forme. Coacere: 170-180 ̊C / 40- 60 min. in functie de cantitate.
________________________________________________________
Credi Muffin Mix
10 kg sac
Premix pentru muffin. Se pot folosi diverse umpluturi: stafide, alune, ciocolata, creme, fructe. Poate fi folosit si la prepararea aluaturilor baza pentru tarte cu fructe, datorita texturii speciale, umiditatii ridicate a miezului si prospetimii indelungate.
RETETE MUFFIN Credi Muffin Mix 1000, Ulei de floarea soarelui 400 Oua 350, Apa 200,Faina 200 Se mixeaza toate ingredientele impreuna, timp de 5 min. la viteza medie. Turnati compozitia in forme. Coacere: 180 ̊C / 30 -40 min in functie de gramaj.
Termenul de valabilitate 6 luni.
________________________________________________________
Credi Yogo Cake
10 kg sac
Premix cu gama variata de cakuri (cu cacao,cu fructe uscate sau confiate) Confera produselor un gust delicios datorita continutului de iaurt pudra
RETETA CAKE
Credi Yogo Cake-1000gr Oua (la temp camerei) 350 Ulei vegetal 300, Apa 150 Se mixeaza toate ingredientele timp de 5 min. la viteza medie. Se toarna compozitia in forme. Coacere: 180 ̊C / 4050 min. in functie de gramaj.
In spatii racoroase si uscate (max. 18̊C si 80 % umiditate), cu ambalajul original inchis.
________________________________________________________
Credi Cake Chocolada
10 kg sac
Premix pentru prepararea cake-urilor si blaturilor de prajituri cu ciocolata. Produsele finite se disting prin finetea si umiditatea texturii, aroma puternica data de ciocolata belgiana continuta in formula si culoarea inchisa a miezului data de cacao braziliana.
RETETA CAKE: Cake Chokolada 1000gr Oua (la temp. camerei) 350 Ulei vegetal 400, Apa 200 Se pun in cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei, timp de max. 2 min.pana se obtine o pasta omogena. Pentru cantitati mici se recomanda amestecarea ingredientelor cu mana, lent . Coacere: 170 -180 ̊C / 40- 60 min. in functie de gramaj.
________________________________________________________
Credi Lemon Cake
10 kg sac
Premix pentru cake-uri cu aroma de lamaie.
RETETA CAKE cu FRUCTE
Credi Lemon Cake-1000gr Oua 350, Apa 250 Ulei de floarea soarelui 300 Fructe de sezon din compot ~300(cirese, orange, prune) varianta cu fructe, asezati fructele pe suprafata aluatului . Coacere: 160170 ̊C / ~30 min. pentru cake-ul simplu sau ~50 min. pentru cake-ul cu fructe.