Добавки для пищевой промышленности.
Ингредиенты для кондитерских изделий и хлебопечения.

PREMIXURI PENTRU PIINI SONNEVELD – OLANDA, CREDIN POLONIA, IRCA ITALIA

 

Credi Decor

10 kg sac
Amestec de seminte(ovaz,in,floarea soarelor,soia) pentru decorare
Mix de seminte pentru decorarea produselor de brutarie.

Seminte de: ovaz, in, floarea soarelui, soia granulata produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni de la data fabricarii.

 

 

 

________________________________________________________

 

Credi Decor Rustic

10 kg sac
Amestec de seminte ( in,  susan, sare,  floarea soarelui, usturoi, susan negru )
Mix de seminte pentru decorarea produselor de brutarie.

Seminte de in, seminte de susan, sare, seminte de floarea soarelui, usturoi granulat, seminte de nigella sativa.

produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni de la data fabricarii.

 

 

________________________________________________________

 

Credi Vitakorn

25 kg sac  

Paine cu faina de secara si tarate de grau, preparata prin metoda directa
Premix pentru paine cu faina de secara si tarate de grau, preparata prin metoda directa.

Doza de utilizare raportat la faina 1:1 RETETA  PAINE Credi Vitakorn-1000 g; Faina de grau tip-1000 g; Drojdie - 50 g
Apa ~1100 g

6 luni de la data fabricarii

 

 

________________________________________________________

 

Credi Multicereal

10 kg sac 

Paini cu sem de grau ( in, ovaz, floar soar,susan, fulgi de soia si orz)
Premix pentru prepararea painii cu mix de cereale, prin metoda directa.

6 luni de la data fabricarii

 

 

 

________________________________________________________

 

5 Paini Creations Pumpkin Dovleac Rumen

10 kg sac

Premix   pentru  prepararea de specialitati de paine cu seminte de dovleac.
Premix   pentru  prepararea de specialitati de paine cu seminte de dovleac.

Semintele de in si susan precum si faina de secara din compozitia acestuia contribuie la gustul placut al produselor finite. 10-40 %   ( ex. 10 kg premix – 90 kg faina ; 40 kg premix-60 kg faina), produsul arer 12 luni de la data fabricarii

 

 

________________________________________________________

 

5 Paini Just4 Taste Potato Cartof Dogorit

10 kg sac

Premix pentru prepararea specialitatilor de paine cu cartofi.

Produsul are un continutul ridcat de fulgi de cartofi asigurand  astfel textura specifica si gustul dulce, placut al painii cu cartofi.
Premix pentru prepararea specialitatilor de paine cu cartofi. Produsul are un continutul ridcat de fulgi de cartofi asigurand  astfel textura specifica si gustul dulce, placut al painii cu cartofi. 10 -50% (raportat la faina) . produsul isi pastreaza caracteristicile timp de min.

9 luni de la data fabricarii.

 

 

 

________________________________________________________

 

5 Paini Viatason Mais Malai Auriu

10 kg sac

Premix  pentru prepararea unei paini foarte gustoase cu faina de porumb si “bulgarasi” de porumb expandat. Savoarea produsului finit este completata si de semintele de floarea soarelui din premix. Se obtine foarte usor o paine cu miez galben auriu, coaja crocanta si volum bun
Premix  pentru prepararea unei paini foarte gustoase cu faina de porumb si “bulgarasi” expandat. Savoarea produsului finit este completata si de semintele de floarea soarelui din premix. Se obtine foarte usor o paine cu miez galben auriu, coaja crocanta si volum bun. 50% (50 kg mix – 50 kg faina). Pentru un raport bun va recomandam si proportia 40 kg mix – 60 kg faina ca in reteta de mai jos.

 

________________________________________________________

 

Credi Maia

10 kg sac

Maia uscată pentru pâine din făină de grâu sau din făină de secară.

Produsul poate fi folosit atât în metoda directă, câtși în metoda indirectă de preparare a pâinii . 1% raportat la faina.

produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni de la data fabricarii.

 

 

________________________________________________________

 

Baguette Concentrated

Sac 10 kg

Premix pulverent concentrat pentru producerea baghetelor

10 luni de la data fabricarii.

 

 

 

________________________________________________________

 

Cereal Plus

Sac 10 kg

Premix pulverent concentrat de 50% pentru pîinea cu multe cereale şi seminţe (grîu, secară, porumb, ovăs, mei, orz, soia, susan, linte).

10 luni în ambalajul său original.

 

 

 

________________________________________________________

 

Multigrain Fit

Sac 10 kg

Premix pulverent concentrat de 50% pentru pîinea cu cereale  siseminţe (grîu, seminţe de bostan, secară integrală şi făină de orz,linte, mei).

10 luni în ambalajul său original.

 

 

 

 

________________________________________________________

 

Ciabata  Concentrated

Sac 10 kg

Premix pulverent concentrat pentru producerea pîinii tradiţional Italiene 

Timpul de frămîntare se referă la maşinile de frămîntare cu spirală şi se măreşte la cele de frămîntare în adîncime.

 

 

 

________________________________________________________

 

Roll Burg Concentrated

Sac 10 kg

Premix pulverent concentrat gata pentru producerea pîinii cu lapte , canape, hamburghere şi hotdoguri

A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin

10 luni în ambalajul său original.

 

 

________________________________________________________

 

Gran Rustico Concentrated

Sac 10 kg

Mix pulverent concentrat (50%) pentru producerea pîinii cu seminţe de floarea soarelui, secară albă, ovăs, susan

A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin 10 luni 

 

 

 

 

________________________________________________________

 

Proson  Frutti Citrus

Cutie carton 10 kg

Premix  pentru prepararea unei paini foarte gustoase cu faina de porumb si “bulgarasi” de porumb expandat. Savoarea produsului finit este completata si de semintele de floarea soarelui din premix.

Se obtine foarte usor o paine cu miez galben auriu, coaja crocanta si volum bun.

 

 

 

________________________________________________________

 

Proson  Bourgundy

Cutie carton 10 kg 

Premix sub forma de calup dedicat prepararii  unei delicioase paini rustice, care va va impresiona prin aroma deosebita de unt fermentat, moliciunea si finetea miezului, precum si prin pastrarea prospetimii in timp.

Premixul poate fi utilizat si la prepararea unor specialitati de patiserie (chifle moi, cornuri, japoneze, rulade umplute etc.), produsele finite beneficiind de toate atuurile mentionate mai sus.

 

________________________________________________________

 

Proson  XS

Cutie carton 10 kg 

Mix de ingrediente  special dezvoltat  pentru a conferi  produselor de panificatie si patiserie extra-prospetime si extra-moliciune. El se utilizeaza impreuna cu amelioratorul  folosit  in mod obisnuit la fabricarea produsului carui dorim sa-i imbunatatim  prospetimea DOZA DE UTILIZARE 0.5 -2 % (raportat la faina). Faina de grau, ulei vegetal (palmier, rapita), faina de malt din grau, emulgator: E471, enzime. In spatii intunecoase, racoroase si uscate, cu ambalaju original inchis, departe de produse cu arome puternice.Pastrat in conditiile mentionate mai sus, produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 12 luni 

 

 

________________________________________________________

 

Credi Cozonac Lemon

Cutie carton 10 kg

Premix concentrat pentru prepararea, prin metoda diecta, a aluaturilor bogate in grasimi si zahar, tip cozonac.
DOZA DE UTILIZARE 10% raportat la faina. Zahar, lactoza, sare, faina, emulgator: E 481 (stearoil2 -lactilat de sodiu), arome, colorant: E 160a (beta caroten), enzime. In  spatii intunecoase, racoroase si uscate (max. 18̊C si 80 % umiditate), cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.

6 luni

 

 

________________________________________________________

 

Dolce Forno

Sac 25 kg

Mix pulverent bazat pe drojdie naturală pentru preparea "PANETTONE PANDORO - COLOMBA - VENEZIANA" prin procesul de fermentare natural tradiţional.

12 luni

 

 

 

________________________________________________________

 

Leveles Mix Sos

Sac 20 kg

Premix  pentru prepararea foitajelor.

Premixul poate fi folosit  si pentru aluaturi foitate care urmeaza sa fie congelate, fara a fi necesara aditia de alte ingrediente speciale.

12 luni

 

 

________________________________________________________

 

Krapfen Nucleo

Sac 10 kg

Mix concentrat pentru producerea articolelor din aluat  dulce dospit pe drojdii, aşa ca: gogoaşe coapte în cuptor,  gogoaşe inelate şi cele pufante.

10 luni în ambalajul său.

 

 

 

________________________________________________________

 

Credi Chocolate Cookies

10 kg sac

Biscuiti Americani cu bucati de ciocolata.

camerei 6 luni de la data fabricarii.

spatii racoroase, max. 18̊C si 75 % umiditate), cu ambalajul original inchis

 

 

________________________________________________________

 

Credi Cookies

10 kg sac    
                                                        
Biscuiti Americani.

6 luni de la data fabricarii

 

 

 

________________________________________________________

 

Credi Cocos Mix

10 kg sac

Premix concentrat pentru cookies-uri cu nuca de cocos.
RETETE COOKIES  g Credi Cocos Mix
      
1000 Oua 150 Apa ( aprox. 25 ºC) 150 In  spatii intunecoase, racoroase si uscate (max. 18̊C si 80 % umiditate), cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice.  

6 luni

 

________________________________________________________

 

Soffin

10 kg sac

Mix concentrat pentru producerea turtelor spongioase, tortei „Margherita”, ruladelor elveţiene, tortei „Sacher”, tortelor de prune, tortei „Dolce Varese”.
Pentru obţinerea unui efect max de batere,se recomand folosirea cantităţilor proporţ la capacitatea vasului cu batere planetară (pentru ouă).

Apa poate fi înlocuită cu ouă întregi. Pentru ca produsul gata să fie mai moale şi cu aromă mai pronunţată e dorită folosirea făinii medii.

 

 

 

________________________________________________________

 

Credi Choux (coji eclere)

10 kg sac 

Premix integral  pentru aluat tip choux (coji de ecler) 
RETETA  PREPARARE  gr Credi Choux 1000  Apa fierbinte (50-55 ̊C) 1500 Se mixeaza ingredientele impreuna, timp de 5- 6 min. la viteza medie , cu ajutorul mixerului,pana cand aluatu devine omogen si putin lucios. Se toarna in forma dorita.Coacere: in functie de gramaj si forma.

Pentru un ecler normal la 180190 ̊C / ~20 min.

 

 

________________________________________________________

 

Credi Choux Eco

10 kg sac

Premix integral  pentru aluat tip choux (coji de ecler)
RETETA  PREPARARE  Credi Choux Eco 1000 g; Oua 1000 g; Ulei vegetal 30; Apa fierbi(50-55°C) 1200 ml;

MOD DE LUCRU Se mixeaza toate ingredient aprox. 3 min. pana cand aluatul devine omogen.

Se toarna in forma dorita cu ajutorul poch-ului. Coacere: 220° C / ~20 min.

 

 

PREMIXURI PENTRU COFETARIE  CREDIN POLONIA

 

 

 

Credi Super Bezea

10 kg sac
                                                          
Premix concentrat  pentru prepararea bezelelor.
RETETA   BEZELE gr SUPER BEZEA 1000 Zahar 1000 Apa fierbinte (aprox.50 ̊C) 750- 1000 Ameste toate ingredientele si bateti-le la viteza mare a mixerului timp de 10 min.

Se toarna pe tava, in diverse forme, cu ajutorul unui poch cu sprit.

Coacere: 90100 ̊C / 90 min

 

 

________________________________________________________

 

Credi Cake Caramel

10 kg sac

Premix  pentru cake-uri cu structura delicata, pufoasa, cu miez umed, cu aroma si culoare specifice caramelului.

Se poate decora dupa preferinta.

 

 

 

 

________________________________________________________

 

Credi Orange Cake

10 kg sac
                                                            
Premix pentru cake-uri cu gust de portocale. Datorita continutului de suc natural de portocale din compozitia sa, cakeurile au un gust proaspat, usor acrisor si o aroma foarte placuta.

Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei, timp de. max 2 min. pana se obtine  pasta omogena. Coacere: 170-180 ̊C / 40- 60 min. in functie de cantitate. 6 luni termenul valabil.

 

 

________________________________________________________

 

Credi Carrot Cake

10 kg sac

Premix  pentru prepararea unor cake-uri cu textura soft si umeda, care contin bucati de  morcov si au o bogata aroma de scortisoara si cuisoare. Credi Carrot  Cake poate fi combinat  foarte usor cu fructe (ananas, mere) sau filling-uri din fructe , nuci, stafide etc.

Turnati compozitia in tavi aluminizate sau din hartie speciala, pana la jumatatea inaltimii lor.  

Coacere : 170-180 °C / 40- 60 min. in functie de gramaj. Termenul de valabilitate 6 luni.

 

________________________________________________________

 

Credi Honey Cake

10 kg sac
                                                            
Premix pentru foi de prajituri si fursecuri cu miere .
RETETE FOI PRAJITURI SI FURSECURI CU OUFARA OU Credi Honey Cake 2500 Oua 375 Margarina foitaj (80%  grasime) 624 Apa
                            
400 Pastrat in condit mention mai sus, produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 6 luni

 

 

________________________________________________________

 

Credi Chokolini Cake

10 kg sac

Premix  pentru cake-uri cu gust de ciocolata.

RETETA  CAKE       
     
Credi Chocolini Cake 1000 Oua (la temp.camerei) 350 Ulei 300 ; Apa   250 Se pun in cuva mixerului toate ingredientele, apoi premixul. Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei,timp de 2 min pana obtinem pasta omogena. Se toarna forme. Coacere: 170-180 ̊C / 40- 60 min. in functie de cantitate.

 

 

________________________________________________________

 

Credi Muffin Mix

10 kg sac

Premix  pentru muffin. Se pot folosi diverse umpluturi: stafide, alune, ciocolata, creme, fructe. Poate fi folosit si la prepararea aluaturilor baza pentru tarte cu fructe, datorita texturii speciale, umiditatii ridicate a miezului si prospetimii indelungate.
RETETE  MUFFIN Credi Muffin Mix  1000,  Ulei de floarea soarelui 400 Oua 350, Apa 200,Faina 200 Se mixeaza toate ingredientele impreuna, timp de 5 min. la viteza medie. Turnati compozitia in forme. Coacere: 180 ̊C / 30 -40 min in functie de gramaj.

Termenul de valabilitate 6 luni.

 

________________________________________________________

 

Credi Yogo Cake

10 kg sac

Premix cu gama variata de cakuri (cu cacao,cu fructe uscate sau confiate) Confera produselor un gust delicios datorita continutului de iaurt pudra
RETETA  CAKE       
Credi Yogo Cake-1000gr  Oua (la temp camerei) 350 Ulei vegetal 300, Apa 150 Se mixeaza toate ingredientele timp de 5 min. la viteza medie. Se toarna compozitia in forme. Coacere: 180 ̊C / 4050 min. in functie de gramaj.

In spatii racoroase si uscate (max. 18̊C si 80 % umiditate), cu ambalajul original inchis.

 

 

________________________________________________________

 

Credi Cake Chocolada

10 kg sac

Premix  pentru prepararea cake-urilor si blaturilor de prajituri cu ciocolata. Produsele finite se disting prin finetea si umiditatea texturii, aroma puternica data de ciocolata belgiana continuta in formula si culoarea inchisa a miezului data de cacao braziliana.

RETETA CAKE: Cake Chokolada 1000gr  Oua (la temp. camerei) 350 Ulei vegetal 400, Apa 200 Se pun in cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixeaza lent, cu ajutorul paletei, timp de  max. 2 min.pana se obtine o pasta omogena. Pentru cantitati mici se recomanda amestecarea ingredientelor cu mana, lent . Coacere: 170 -180 ̊C / 40- 60 min. in functie de gramaj.

 

________________________________________________________

 

Credi Lemon Cake

10 kg sac
                                                            
Premix pentru cake-uri cu aroma de lamaie.

RETETA CAKE cu FRUCTE

Credi Lemon Cake-1000gr Oua 350, Apa 250 Ulei de floarea soarelui 300 Fructe de sezon din compot ~300(cirese, orange, prune) varianta cu fructe, asezati fructele pe suprafata aluatului . Coacere: 160170 ̊C / ~30 min. pentru cake-ul simplu sau ~50 min. pentru cake-ul cu fructe.