LINIA CREME PENTRU COFETARIE IRCA ITALIA; CREDIN POLONIA
Lilly Cheese, Lilly Pear, Lilly Lemon, Lilly Raspberry, Lilly Strawberry, Lilly Yogurt, Lilly Tiramisu, Lilly Chocolate.
Cutie 6 (6x1)
Cremă de brinza( brinza praf) Cremă de para ( para deshidratata) Cremă de lămîie ( suc de lămîie deshidratat) Cremă de zmeură (zmeură deshidratată) Cremă de căpşună (căpşună deshidratată) Cremă de iaurt (iaurt-praf) Cremă de tiramisu (brînză-praf mascarpone) Cremă de ciocolată (ciocolată-praf )
LILLY-200g, Apă sau lapte(15-20°C) 200g; Cremă fără conţinut de zahăr (4-5°C)1000g; Bază de fructe după plac; Se bat toate ingredientele într -un mixer orbital, se adaugă aroma aleasă amestecînduse.
Se pune un strat subţire de pandişpan pe partea de jos a formelor potrivite şi se umple.Se lasă în frigider pe 40 minute.
________________________________________________________
Ciocco Souffle
Cutie 6 (6x1)
Mix pulverent pentru realizarea ciocolate sufle cu licitatie restransa.
Reteta de baza (doza pentru 24 formele) CHOCO SOUFFLE' 1000g Ou intreg 700g Ciocolata neagra 450g A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin 12 luni în ambalajul său original.
________________________________________________________
Morellina Bitter
Galeata 13 kg
Pastă concentrată din cacao pudră. Posedă o textură cremoasă moale, culoare închisă şi aromă de ciocolată pronunţată. Produs gata de folosire pentru crema bătută, crema din lapte şi ouă, pentru umpluturile şi cuverturile "profiterolelor" şi "semifreddi".
Cremă pentru întindere. Ulei vegetal, cacao pudră cu grăsime redusă (26%), zahăr, lactoză, zer praf, alune, emulgator: lecitină de soia, arome identic naturale. A se păstra la loc uscat şi răcoros (19-22oC max.) cel puţin un an în ambalajul său original. În cazul păstrării la temperat mai înalte suprafaţa devine unsuroasă. În acest caz e necesar de a mesteca atent înainte de întrebuinţare.
________________________________________________________
Credi Filling Cocoa
Galeata 5 kg
Filling cu cacao pentru aplicatii diverse in cofetarie si patiserie. Se distinge prin finetea texturii si prin aroma placuta de ciocolata.
Temperatura maxima la care poate fi incalzit produsul: 55°C.
Se combina usor cu frisca sau alte ingrediente.
________________________________________________________
Irca Cheesecake
Cutie 6 (6x1)
Praf amestec pentru realizarea cremei bazată pe brînză dulce pentru umplerea prăjiturilor Cheesecake şi Ricotta.
Caşcavalul cremos, ingredientul esenţial în acest produs, a fost selectat cu atenţie pentru a oferi produselor finisate un gust, o aromă şi consistenţă cu adevărat remarcabile. Datorită la Cheesecake veţi putea crea o varietate de versiuni a cestei prăjituri delicioase.
________________________________________________________
Krem Vanilla
10 kg sac
Premix pentru prepararea la rece a cremei termostabile “custard”, destinata umplerii si decorarii produselor de patiserie si cofetarie.Gust de vanilie.
KREM VANILLA - 300 – 350 g; Apa rece 1000 g; MOD DE LUCRU Mixati ingredientele, la viteza medie,pana la obtinerea unei texturi omogene.
Pastrati crema la rece cand nu o utilizati. Atentie ! Evitati contactul premixului cu faina.
________________________________________________________
Krem Super Royal
10 kg sac
Premix pentru crema instant dedicata decorarii sau umplerii produselor de patiserie si cofetarie coapte. Produsul final poate fi amestecat cu frisca batuta sau filling-uri pe baza de fructe in proportie de pana la 50% din masa
RETETA Krem Super Royal 550 g Zahar pudra 200 g Apa rece 500 ml Se pune apa in cuva mixerului, apoi zaharul pudra si se amesteca usor folosind telul . Se adauga Krem Super Royal si se mixeaza la viteza mare pana la obtinerea unei structure consistente. In spatii intunecoase, racoroase si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice. 9 luni
________________________________________________________
Mousse Dark; Chocolate Mousse; White Chocolate
6x1 kg cutie
ază de pudră de ciocolată neagra si alba pentru produc spumei de ciocolata.
Pregătirea mousse - 1000 g, Lapte - 1250 g
Adăugați laptele la pregătirea spumei si se amestecati la viteza mare, cu un tel in decurs de 5 minute.
Puneti-l în forme pertinent si apoi în frigider pentru cel puțin 2 ore.
________________________________________________________
Crème Caramel
20 kg cutie
Preparat în pulbere pentru crearea cremei de caramela.
Crema de caramel - 200g Lapte - 1000 g
Se amestecă aproximativ 200 g de lapte, evitând formarea de cocoloase, apoi adăugati restul de lapte până la atingerea temperaturii de fierbere, amestecând constant.