Добавки для пищевой промышленности.
Ингредиенты для кондитерских изделий и хлебопечения.

LINIA CREME PENTRU COFETARIE IRCA ITALIA; CREDIN POLONIA

 

 

Lilly Cheese, Lilly Pear, Lilly Lemon, Lilly Raspberry, Lilly Strawberry, Lilly Yogurt, Lilly Tiramisu, Lilly Chocolate.

Cutie 6 (6x1)

Cremă de  brinza( brinza praf) Cremă de  para ( para deshidratata) Cremă de lămîie ( suc de lămîie deshidratat) Cremă de zmeură (zmeură deshidratată) Cremă de căpşună (căpşună deshidratată) Cremă de iaurt (iaurt-praf) Cremă de tiramisu (brînză-praf mascarpone) Cremă de ciocolată (ciocolată-praf )
LILLY-200g,  Apă sau lapte(15-20°C) 200g; Cremă fără conţinut de zahăr (4-5°C)1000g; Bază de fructe după plac; Se bat toate ingredientele într -un mixer orbital, se adaugă aroma aleasă amestecînduse.

Se pune un strat subţire de pandişpan pe partea de jos a formelor potrivite şi se umple.Se lasă în frigider pe 40 minute.

 

________________________________________________________

 

Ciocco Souffle

Cutie 6 (6x1)

Mix pulverent pentru realizarea ciocolate sufle cu licitatie restransa.
Reteta de baza (doza pentru 24 formele) CHOCO SOUFFLE' 1000g Ou intreg 700g Ciocolata neagra 450g A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin 12 luni în ambalajul său original.

 

 

________________________________________________________

 

Morellina Bitter

Galeata 13 kg

Pastă concentrată din cacao pudră. Posedă o textură cremoasă moale, culoare închisă şi aromă de ciocolată pronunţată. Produs gata de folosire pentru crema bătută, crema din lapte şi ouă, pentru umpluturile şi cuverturile "profiterolelor" şi "semifreddi".
Cremă pentru întindere. Ulei vegetal, cacao pudră cu grăsime redusă (26%), zahăr, lactoză, zer praf, alune, emulgator: lecitină de soia, arome identic naturale. A se păstra la loc uscat şi răcoros (19-22oC max.) cel puţin un an în ambalajul său original. În cazul păstrării la temperat mai înalte suprafaţa devine unsuroasă. În acest caz e necesar de a mesteca atent înainte de întrebuinţare.

 

 

________________________________________________________

 

Credi Filling Cocoa

Galeata 5 kg

Filling cu cacao pentru aplicatii diverse in cofetarie si patiserie.  Se distinge prin finetea texturii si prin aroma placuta de ciocolata.

Temperatura maxima la care poate fi incalzit produsul: 55°C.

Se combina usor cu frisca sau alte ingrediente.

 

 

________________________________________________________

 

Irca Cheesecake

Cutie 6 (6x1)

Praf amestec pentru realizarea cremei bazată pe brînză dulce pentru umplerea prăjiturilor Cheesecake şi Ricotta.

Caşcavalul cremos, ingredientul esenţial în acest produs, a fost selectat cu atenţie pentru a oferi produselor finisate un gust, o aromă şi consistenţă cu adevărat remarcabile. Datorită la Cheesecake veţi putea crea o varietate de versiuni a cestei prăjituri delicioase.

 

 

 

________________________________________________________

 

Krem Vanilla

10 kg sac

Premix pentru prepararea la rece a cremei  termostabile “custard”, destinata umplerii si decorarii produselor de patiserie si cofetarie.Gust de vanilie.
KREM VANILLA - 300 – 350 g;  Apa rece 1000 g;  MOD DE LUCRU Mixati ingredientele, la viteza medie,pana la obtinerea unei texturi omogene.

Pastrati crema la rece cand nu o utilizati. Atentie ! Evitati contactul premixului cu faina.

 

 

 

________________________________________________________

 

Krem Super Royal

10 kg sac

Premix pentru crema instant dedicata decorarii sau umplerii produselor de patiserie si cofetarie coapte. Produsul final poate fi amestecat  cu frisca batuta sau filling-uri pe baza de fructe in proportie de pana la 50% din masa 
RETETA   Krem Super Royal 550 g Zahar pudra 200 g Apa rece 500 ml Se pune  apa in cuva mixerului, apoi zaharul pudra si se amesteca usor  folosind telul . Se adauga Krem Super Royal si se mixeaza la viteza mare pana la obtinerea unei structure consistente. In  spatii intunecoase, racoroase si uscate, cu ambalajul original inchis, departe de produse cu arome puternice. 9 luni

 

 

________________________________________________________

 

Mousse Dark; Chocolate Mousse; White Chocolate

6x1 kg cutie

ază de pudră de ciocolată neagra si alba pentru produc spumei de ciocolata.
Pregătirea  mousse - 1000 g, Lapte - 1250 g

Adăugați laptele la pregătirea spumei si se amestecati la viteza mare, cu un tel in decurs de 5 minute.

Puneti-l în forme pertinent si apoi în frigider pentru cel puțin 2 ore.

 

________________________________________________________

 

Crème Caramel

20 kg cutie

Preparat în pulbere pentru crearea cremei de caramela.
Crema de caramel - 200g Lapte - 1000 g

Se amestecă aproximativ 200 g de lapte, evitând formarea de cocoloase, apoi adăugati restul de lapte până la atingerea temperaturii de fierbere, amestecând constant.