GLAZURI & JELEURI IRCA ITALIA
Dark Cold Glaze; White Cold Glaze
Galeata 6 kg
Glazură neagră si alba rece pentru aplicare în patiserie. Produsul este gata pentru utilizare; îşi menţine aspectul său lucios şi la minus 20°C.
Valoarea nutritivă: 100 gr (obţinută prin calcul) Energia-266 kcal 1132 kJ Proteine (N*6,25) 0 gr Carbohidraţi 66 gr din care zahăr 63 gr Grăsimi -0 gr
A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin un an în ambalajul său origina
________________________________________________________
Mirror Dark Chocolate; Mirror White Chocolate; Mirror Caramel; Mirror Strawberry; Mirror Kiwi; Mirror Tangerine; Mirror Limone; Miroir Neutro; Mirror Wild Berries
Galeata 6 kg
Glazură ciocolată , gata de utilizat de naturala neagră (40 %) Glazură ciocolată naturala albă (40 %) Glazurăde caramelă (97 %) Glazură de căpşună (3%) Glazură de kiwi (3%) Glazură de mandarină(5%) Glazură de lamie(5%) Glazură din pomuşoare de pădure (5%)
Se încălzeşte în cuptorul cu microunde la aproape 5055°C, apoi se mestecă fără pătrunderea aierului. Se toarnă pe prăjitur ca cuvert, se întinde cu spatula şi se pune în frigider. Mirror poate fi folosit fără încălzire la fel cu rezultate bune.
Se mestecă cu spatula înainte de al pune pe prăjitură.
________________________________________________________
Blitz; Blitz Ice Glitter Gold; Blitz Ice Glitter Silver
Galeata 3 kg
Jeleu gata pentru utilizare transparent, cu gust şi culoare neutru aurie si argintie pentru glazurarea torturilor de fructe şi a biscuiţilor şi decorarea "bavaresi".
Cantitatea necesară de produs se slăbeşte cu un cuţit lat, se aplică pe torta cu fructe, biscuiţi şi 'bavaresi" folosind o perie. De asemenea este posibil de a cufunda fructele bucăţi sau întregi direct în jeleul slăbit anterior. Produsul poate fi colorat sau aromatizat la preferinţă. A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin un 1 în ambalajul său.
________________________________________________________
Royal Jelly Concentrated
Galeata 14 kg
Jeleu concentrat neutru pentru acoperirea tortelor cu fructe şi a dulciurilor în general.
ROYAL JELLY permite producerea unui jeleu excelent cu diluarea apei între 70-100%
1000g de ROYAL JELLY se diluiază în 700-1000g de apă. Se aduce pînă la fierbere pe plită sau în cuptor mestecînd permanent (nu se supraîncălzeşte). Se ia de pe foc şi se toarnă deasupra tortelor cînd temperatura este aproape de 70oC.
Jeleul care nu s-a folosit imediat poate fi folosit şi mai tîrziu adăugînd o cantitate mică de apă.
________________________________________________________
Covergel Briant
Galeata 14 kg
Jeleu concentrat cu aromă de caisă şi culoare galbenă deschisă pentru acoperirea tortelor cu fructe şi a dulciurilor în general. Posedă o transparenţă înaltă, structura sa moale şi cremoasă îi permite o dispersie uşoară în apă.
1000g de COVERGEL BRIANT se diluiază în 300600g de apă sau suc de fructe. Se aduce pînă la fierbere mestecînd permanent (nu se supraîncălzeşte). Se ia de pe foc şi se toarnă deasupra sau se aplică COVERGEL BRIANT cu peria. Jeleul care nu s-a folosit imediat poate fi folosit şi mai tîrziu adăugînd o cantitate mică de apă. A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin un an în ambalajul său original.
________________________________________________________
Covergel Neutro
Galeata 14 kg
Jeleu neutru pentru acoperirea tortelor cu fructe şi a dulciurilor în general. Nu are culoare nici gust, este foarte limpede, structura sa moale şi cremoasă îi permite o dispersie uşoară în apă.
1000g de COVERGEL NEUTRO se diluiază în 500g de apă. Se aduce pînă la fierbere pe plită sau în cuptorul cu microunde mestecînd permanent (nu se supraîncălzeşte). Se aplică direct pe copturi. Jeleul poate fi retopit de cîteva ori adăugînd restul de apă prin evaporare. A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin un an în ambalajul său original.
________________________________________________________
Trim
Cutie 5x1
Îngroşător solubil în apă rece pentru piureuri, sosuri şi sucuri dinfructe şi tomate. TRIM este simplu şi practic la folosire, îngroaşăşi stabilizează sosurile şi sucurile din fructe şi tomate. Evită sinereza şi evaporarea umidităţii în timpul gătirii.
TRIM este la fel rezistent la îngheţare
Pentru pizza: Pastă de tomate 1000g TRIM 30/50g Sare 2g TRIM şi sarea se mestecă în pasta de tomate. Dozarea acestuia poate varia după consistenţa produsului ce se îngroaşă. Puneţi pasta de A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin 2 ani în ambalajul său original.
________________________________________________________