Добавки для пищевой промышленности.
Ингредиенты для кондитерских изделий и хлебопечения.

GLAZURI & JELEURI IRCA ITALIA

 

Dark Cold Glaze; White Cold Glaze

Galeata 6 kg

Glazură neagră si alba rece pentru aplicare în patiserie. Produsul este gata pentru utilizare; îşi menţine aspectul său lucios şi la minus 20°C.
Valoarea nutritivă: 100 gr (obţinută prin calcul) Energia-266 kcal 1132 kJ Proteine (N*6,25) 0 gr Carbohidraţi 66 gr din care zahăr   63 gr Grăsimi -0 gr

A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin un an în ambalajul său origina

 

 

________________________________________________________

 

Mirror Dark Chocolate; Mirror White Chocolate; Mirror Caramel; Mirror Strawberry; Mirror Kiwi; Mirror Tangerine; Mirror Limone; Miroir Neutro; Mirror Wild Berries

Galeata 6 kg

Glazură ciocolată , gata de utilizat   de naturala neagră (40 %) Glazură ciocolată naturala albă (40 %) Glazurăde caramelă (97 %) Glazură de căpşună  (3%) Glazură de kiwi (3%) Glazură de mandarină(5%) Glazură de lamie(5%) Glazură din pomuşoare de pădure (5%)
Se încălzeşte în cuptorul cu microunde la aproape 5055°C, apoi se mestecă fără pătrunderea aierului. Se toarnă pe prăjitur ca cuvert, se întinde cu spatula şi se pune în frigider. Mirror  poate fi folosit fără încălzire la fel cu rezultate bune.

Se mestecă cu spatula înainte de al pune pe prăjitură.

 

________________________________________________________

 

Blitz; Blitz Ice Glitter Gold; Blitz Ice Glitter Silver

Galeata 3 kg

Jeleu gata pentru utilizare transparent, cu gust şi culoare neutru aurie si argintie  pentru glazurarea torturilor de fructe şi a biscuiţilor  şi decorarea "bavaresi".
Cantitatea necesară de produs se slăbeşte cu un cuţit lat, se aplică pe torta cu fructe, biscuiţi şi 'bavaresi" folosind o perie. De asemenea este posibil de a cufunda fructele bucăţi sau întregi direct în jeleul slăbit anterior.  Produsul poate fi colorat sau aromatizat la preferinţă. A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin un 1 în ambalajul său.

 

 

________________________________________________________

 

Royal  Jelly Concentrated

Galeata 14 kg

Jeleu concentrat neutru pentru acoperirea tortelor cu fructe şi a dulciurilor în general.

ROYAL JELLY permite producerea unui jeleu excelent cu diluarea apei între 70-100%
1000g de ROYAL JELLY se diluiază în 700-1000g de apă. Se aduce pînă la fierbere pe plită sau în cuptor mestecînd permanent (nu se supraîncălzeşte). Se ia de pe foc şi se toarnă deasupra tortelor cînd temperatura este aproape de 70oC.  

Jeleul care nu s-a folosit imediat poate fi folosit şi mai tîrziu adăugînd o cantitate mică de apă.

 

________________________________________________________

 

Covergel Briant

Galeata 14 kg

Jeleu concentrat cu aromă de caisă şi culoare galbenă deschisă pentru acoperirea tortelor cu fructe şi a dulciurilor în general. Posedă o transparenţă înaltă, structura sa moale şi cremoasă îi permite o dispersie uşoară în apă.


1000g de COVERGEL BRIANT se diluiază în 300600g de apă sau suc de fructe. Se aduce pînă la fierbere mestecînd permanent (nu se supraîncălzeşte). Se ia de pe foc şi se toarnă deasupra sau se aplică COVERGEL BRIANT cu peria. Jeleul care nu s-a folosit imediat poate fi folosit şi mai tîrziu adăugînd o cantitate mică de apă. A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin un an în ambalajul său original.

 

________________________________________________________

 

Covergel Neutro

Galeata 14 kg

Jeleu neutru pentru acoperirea tortelor cu fructe şi a dulciurilor în general. Nu are culoare nici gust, este foarte limpede, structura sa moale şi cremoasă îi permite o dispersie uşoară în apă.
1000g de COVERGEL NEUTRO se diluiază în 500g de apă. Se aduce pînă la fierbere pe plită sau în cuptorul cu microunde mestecînd permanent (nu se supraîncălzeşte). Se aplică direct pe copturi. Jeleul poate fi retopit de cîteva ori adăugînd restul de apă prin evaporare. A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin un an în ambalajul său original.

 

 

 

________________________________________________________

 

Trim

Cutie 5x1

Îngroşător solubil în apă rece pentru piureuri, sosuri şi sucuri dinfructe şi tomate. TRIM este simplu şi practic la folosire, îngroaşăşi stabilizează sosurile şi sucurile din fructe şi tomate. Evită sinereza şi evaporarea umidităţii în timpul gătirii.

TRIM este la fel rezistent la îngheţare
Pentru pizza: Pastă de tomate  1000g TRIM  30/50g Sare 2g TRIM şi sarea se mestecă în pasta de tomate. Dozarea acestuia poate varia după consistenţa produsului ce se îngroaşă. Puneţi pasta de A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin 2 ani în ambalajul său original.

 

 

________________________________________________________