Magiun
|
Magiun Cutie 12 kg Găleata 13 kg Magiun de mere cu aroma de – portocala, capsuna,zmeura,persic,visina,prune,coacaza neagra,caise etc. Magiun de mere nesterilizat;nu contine organizme genetic modificate, valoarea energetica la 100 gr produs: 63 gr glucide, 252 kcal Termen de valabiliate: 6 luni |
|
Magiun Cutie 12 kg Magiun de mere cu aroma de – portocala, capsuna,zmeura,persic,visina,prune,coacaza neagra,caise etc. Magiun de mere nesterilizat;nu contine organizme genetic modificate, valoarea energetica la 100 gr produs: 63 gr glucide, 252 kcal Termen de valabiliate: 6 luni |
UMPLUTURA SAMTEK SERVICE UCRAINA
________________________________________________________
Umplutura de mac gata
Cutie 14,50 kg termostabila
Produs natural gata de folosire, dens, heterogen, termostabil.
Dens, plastic, Dozarea nelimitata, dupa necesitate.
Termenul de valabilitate 6 luni
________________________________________________________
Umplutura de mac uscata
Sac 25 kg termostabila
Umplutura de mac concentrata, amestec pulverilent de culoare neuniforma.
Se admite aglomerarea care se descompune sub influenta mecanica.
Dozarea nelimitata,dupa necesitate.
Valabilitatea 6 lun
________________________________________________________
Umpluturi de fructe
Cutii & Galeata 10 /25 kg
Termostabile si netermostabile cu si fara bucati de fructe
Umlutura de fructe pasteriozata, carbohidrati:
58 gr, glucide 6 gr, calorii 262 kcal,
12 luni termenul de valaibilitate.
________________________________________________________
Umpluturi de ciuperci
Galeata 5 kg
Termostabila, gata de utilizat, pe baza de ciuperci. Pentru produse de patiserie.
Produsul se poate consuma dupa coacere. Poate fi si reincalzit dupa coacere.
Se poate folosi ca umplutura pentru o gama variata de produse de patiserie si snacking: foitaje, aluaturi fragede etc.
Textura: masa semidensa cu bucati de ciuperci si ceapa, 6 luni termen de valabilitate.
________________________________________________________
Umpluturi de ciuperci si varza
Galeata 5 kg
Umplutura termostabila, gata de utilizat, pe baza de ciuperci si varza. Pentru produse de patiserie.
Produsul se poate consuma dupa coacere. Poate fi si reincalzit dupa coacere.
Se poate folosi ca umplutura pentru o gama variata de produse de patiserie si snacking: foitaje, aluaturi fragede etc.
Textura: masa semidensa cu varza murata, bucati de ciuperci, ceapa si morcovi, 6 luni termen de valabilitate.
________________________________________________________
Umpluturi de tomate si legume
Galeata 6 kg
Umplutura termostabila, gata de utilizat, pe baza de tomate si legume. Pentru produse de patiserie.
Produsul se poate consuma dupa coacere. Poate fi si reincalzit dupa coacere.
Se poate folosi ca umplutura pentru o gama variata de produse de patiserie si snacking: foitaje, aluaturi fragede etc. Textura: masa semidensa cu bucati de vegetale. 6 luni termen de valabilitate.
UMPLUTURI IRCA ITALIA; CREDIN POLONIA
Emily Cream
Sac 10 kg
Mix pulverent pentru prepararea rece rapidă a cremei.
Crema obţinută cu ajutorul Emily Cream are un aspect neted şi catifelat; conferă o rezistenţă excelentă în timpul coacerii şi îngheţării.
EMILY CREAM 400-450g + Apă 1000g
Pentru a obţine o cremă cu aromă şi gust mai intens se foloseşte lapte (15-25°C) în loc de apă.
EMILY CREAM 350-400g + Lapte 1000g
Procedura: Se adaugă EMILY CREAM în apă (sau lapte, după preferinţă) şi se mestecă bine cu un smoc. Se lasă pe 3 minute, apoi se mestecă pînă la obţinearea unei creme perfect netede. Pentru a obţine rezultate maxime la coacere se foloseşte:
EMILY CREAM 375-400g + Apă 500g + Lapte 500g
________________________________________________________
Krem Vanilla
Sac 10 kg
Premix instant pentru prepararea la rece a cremei termostabile tip “custard”, destinata umplerii si decorarii produselor de patiserie si cofetarie. Gust de vanilie.
KREM VANILLA 300 – 350 g Apa rece 1000 g MOD DE LUCRU Mixati ingredientele, la viteza medie, pana la obtinerea unei texturi
omogene. Pastrati crema la rece atunci cand nu o utilizati. Atentie ! Evitati contactul
premixului cu faina .
Termen de valabilitate 6 luni
________________________________________________________
Nocciolata Industry termostabila si netermostabila
Galeata 13 kg
Pastă concentrată cu aromă de gianduia. Cremă moale cu proprietăţi de extindere pentru umplerea produselor de patiserie după coacere.
Pastă concentrată cu aromă de gianduia. Cremă moale cu proprietăţi de extindere pentru umplerea produselor de patiserie după coacere. A se păstra la loc uscat şi răcoros (20°C) un an în ambalajul său original.
În cazul păstrării la temperaturi mai înalte suprafaţa devine unsuroasă. În acest caz e necesar de a mesteca înainte de întrebuinţare.
________________________________________________________
________________________________________________________
Cremirca Lemon
Umplutura termostabila, se foloseşte ideal pentru umplerea produselor de patiserie proaspete, păstrate în mod normal la temperatura camerei, aşa ca gogoaşe, croissante, „fagottini”, mere în aluat, etc.
Este un produs gata,ideal pentru toate felurile de decorare şi umplere, înainte şi după coacere. Se foloseşte în toate aplicările unde se solicită rezistenţă înaltă la coacere şi termen lung de valabilitate.
CREMIRCA îşi păstrează calităţile neschimbate şi la îngheţ. CREMIRCA se foloseşte ideal la pregătirea “semifreddi”, mousse-urilor şi a cremelor de Bavaria.
________________________________________________________
Cremirca Orange
Umplutura termostabila, se foloseşte ideal pentru umplerea produselor de patiserie proaspete, păstrate în mod normal la temperatura camerei, aşa ca gogoaşe, croissante, „fagottini”, mere în aluat, etc.
Este un produs gata,ideal pentru toate felurile de decorare şi umplere, înainte şi după coacere. Se foloseşte în toate aplicările unde se solicită rezistenţă înaltă la coacere şi termen lung de valabilitate. CREMIRCA îşi păstrează calităţile neschimbate şi la îngheţ.
CREMIRCA se foloseşte ideal la pregătirea “semifreddi”, mousse-urilor şi a cremelor de Bavaria.
________________________________________________________
Credi Cream Vanilie
Crema gata de utilizat, termostabila, cu aroma de vanilie.
Crema poate fi folosita atat pentru umplerea cat si pentru decorarea a numeroase produse de patiserie si cofetarie.
Inclusiv produse congelate si produse care se coc.
________________________________________________________
Krem VIP
RETETA PREPARARE
KREM VIP
350 -400 g
Apa rece
1000 g Mixati ingredientele la viteza medie pana la obtinerea unei texturi omogene. Pastrati crema la rece atunci cand nu o utilizati. Atentie! Evitati contactul premixului cu faina.
________________________________________________________
Credi Nut Filling, Credi Nut Filling Plus Credi Nut Filling, Premium Credi Cozonac Filling
Umplutura cu nuca pentru cozonaci si aluaturi dulci. Produs de post.
RETETA NUT FILLING
1000 g
Apa (calda)
450 -500 ml Se amesteca ingredientele manual (cu telul) sau la mixer (cu paleta) la viteza medie timp de 2-3 min pana la obtinerea unei paste omogene. Se lasa produsul la hidratat 15 -20 min. La prepararea umpluturii se poate adauga, dupa preferinta: cacao, stafide, rahat, arome, etc.