Добавки для пищевой промышленности.
Ингредиенты для кондитерских изделий и хлебопечения.

Magiun

 

Magiun

Cutie  12 kg  Găleata 13 kg

Magiun de mere cu aroma de – portocala, capsuna,zmeura,persic,visina,prune,coacaza neagra,caise etc.

Magiun de mere nesterilizat;nu contine organizme genetic modificate, valoarea energetica la 100 gr produs: 63  gr glucide, 252 kcal

Termen de valabiliate: 6 luni

 

 

 

Magiun

Cutie  12 kg

Magiun de mere cu aroma de – portocala, capsuna,zmeura,persic,visina,prune,coacaza neagra,caise etc.

Magiun de mere nesterilizat;nu contine organizme genetic modificate, valoarea energetica la 100 gr produs: 63  gr glucide, 252 kcal

Termen de valabiliate: 6 luni

 


 

UMPLUTURA SAMTEK SERVICE UCRAINA

________________________________________________________

Umplutura de mac gata 

Cutie 14,50 kg termostabila

Produs natural gata de folosire, dens, heterogen, termostabil.

Dens, plastic, Dozarea nelimitata, dupa necesitate.

Termenul de valabilitate 6 luni

 

​________________________________________________________

Umplutura de mac uscata

Sac 25 kg termostabila

Umplutura de mac concentrata, amestec pulverilent de culoare neuniforma.

Se admite aglomerarea care se descompune sub influenta mecanica.

Dozarea nelimitata,dupa necesitate.

Valabilitatea 6 lun

 

​________________________________________________________

Umpluturi de fructe

Cutii & Galeata 10 /25 kg

Termostabile si netermostabile cu si fara bucati de fructe 

Umlutura de fructe pasteriozata, carbohidrati:

58 gr, glucide 6 gr, calorii 262 kcal,

12 luni termenul de valaibilitate.

 

​________________________________________________________

Umpluturi de ciuperci

Galeata 5 kg

Termostabila, gata de utilizat, pe baza de ciuperci. Pentru produse de patiserie.

Produsul se poate consuma dupa coacere. Poate fi si reincalzit dupa coacere.

Se poate folosi ca umplutura pentru o gama variata de produse de patiserie si snacking: foitaje, aluaturi fragede etc.  

Textura: masa semidensa cu bucati de ciuperci si ceapa, 6 luni termen de valabilitate.

 

​________________________________________________________

Umpluturi de ciuperci si varza

Galeata 5 kg

Umplutura termostabila, gata de utilizat, pe baza de ciuperci si varza. Pentru produse de patiserie.

Produsul se poate consuma dupa coacere. Poate fi si reincalzit dupa coacere.

Se poate folosi ca umplutura pentru o gama variata de produse de patiserie si snacking: foitaje, aluaturi fragede etc.

Textura: masa semidensa cu varza murata, bucati de ciuperci, ceapa si morcovi, 6 luni termen de valabilitate.

 

​________________________________________________________

Umpluturi de tomate si legume

Galeata 6 kg

Umplutura termostabila, gata de utilizat, pe baza de tomate si legume. Pentru produse de patiserie.

Produsul se poate consuma dupa coacere. Poate fi si reincalzit dupa coacere.

Se poate folosi ca umplutura pentru o gama variata de produse de patiserie si snacking: foitaje, aluaturi fragede etc. Textura: masa semidensa cu bucati de vegetale.  6 luni termen de valabilitate.

 

 

UMPLUTURI IRCA ITALIA; CREDIN POLONIA

 

 

Emily Cream

Sac 10 kg

Mix pulverent pentru prepararea rece rapidă a cremei.

Crema obţinută cu ajutorul Emily Cream are un aspect neted şi catifelat; conferă o rezistenţă excelentă în timpul coacerii şi îngheţării.

EMILY CREAM  400-450g + Apă 1000g

Pentru a obţine o cremă cu aromă şi gust mai intens se foloseşte lapte (15-25°C) în loc de apă.

EMILY CREAM  350-400g + Lapte  1000g

Procedura: Se adaugă  EMILY CREAM  în apă (sau lapte, după preferinţă) şi se mestecă bine cu un smoc. Se lasă pe 3 minute, apoi se mestecă pînă la obţinearea unei creme perfect netede.  Pentru a obţine rezultate maxime la coacere se foloseşte:

EMILY CREAM  375-400g + Apă 500g + Lapte  500g

​________________________________________________________

 

 

Krem Vanilla

Sac 10 kg
Premix instant pentru prepararea la rece a cremei  termostabile tip “custard”, destinata umplerii si decorarii produselor de patiserie si cofetarie. Gust de vanilie.

KREM VANILLA 300 – 350 g Apa rece 1000 g MOD DE LUCRU Mixati ingredientele, la viteza medie, pana la obtinerea unei texturi 
omogene. Pastrati crema la rece atunci cand nu o utilizati. Atentie ! Evitati contactul 
premixului cu faina .

Termen de valabilitate 6 luni

 

​________________________________________________________

 

Nocciolata Industry termostabila si netermostabila

Galeata 13 kg

Pastă concentrată cu aromă de gianduia. Cremă moale cu proprietăţi de extindere pentru umplerea produselor de patiserie după coacere.

 

Pastă concentrată cu aromă de gianduia. Cremă moale cu proprietăţi de extindere pentru umplerea produselor de patiserie după coacere. A se păstra la loc uscat şi răcoros (20°C) un an în ambalajul său original.

În cazul păstrării la temperaturi mai înalte suprafaţa devine unsuroasă. În acest caz e necesar de a mesteca înainte de întrebuinţare.

 

 

​________________________________________________________

 
 
Cremirca Vanilla
 
Umplutura termostabila, se foloseşte ideal pentru umplerea produselor de patiserie proaspete, păstrate în mod normal la temperatura camerei, aşa ca gogoaşe, croissante, „fagottini”, mere în aluat, etc.
 
Este un produs gata,ideal pentru toate felurile de decorare şi umplere, înainte şi după coacere. Se foloseşte în toate aplicările unde se solicită rezistenţă înaltă la coacere şi termen lung de valabilitate.
CREMIRCA îşi păstrează calităţile neschimbate şi la îngheţ. CREMIRCA se foloseşte ideal la pregătirea “semifreddi”, mousse-urilor şi a cremelor de Bavaria.
Termen de valabiliate 12 luni.

 

​________________________________________________________ 

 

Cremirca Lemon

Umplutura termostabila, se foloseşte ideal pentru umplerea produselor de patiserie proaspete, păstrate în mod normal la temperatura camerei, aşa ca gogoaşe, croissante, „fagottini”, mere în aluat, etc.

Este un produs gata,ideal pentru toate felurile de decorare şi umplere, înainte şi după coacere. Se foloseşte în toate aplicările unde se solicită rezistenţă înaltă la coacere şi termen lung de valabilitate.

CREMIRCA îşi păstrează calităţile neschimbate şi la îngheţ. CREMIRCA se foloseşte ideal la pregătirea “semifreddi”, mousse-urilor şi a cremelor de Bavaria. 

 

 

​________________________________________________________ 

 

Cremirca Orange

Umplutura termostabila, se foloseşte ideal pentru umplerea produselor de patiserie proaspete, păstrate în mod normal la temperatura camerei, aşa ca gogoaşe, croissante, „fagottini”, mere în aluat, etc.

Este un produs gata,ideal pentru toate felurile de decorare şi umplere, înainte şi după coacere. Se foloseşte în toate aplicările unde se solicită rezistenţă înaltă la coacere şi termen lung de valabilitate. CREMIRCA îşi păstrează calităţile neschimbate şi la îngheţ.

CREMIRCA se foloseşte ideal la pregătirea “semifreddi”, mousse-urilor şi a cremelor de Bavaria. 

 

 

​________________________________________________________ 

 

Credi Cream Vanilie

Crema gata de utilizat, termostabila, cu aroma de vanilie.

Crema poate fi folosita atat pentru umplerea cat si pentru decorarea a numeroase produse de patiserie si cofetarie.

Inclusiv produse congelate si produse care se coc.

 

 

 

​________________________________________________________ 

 

Krem VIP

RETETA PREPARARE 
KREM VIP
350 -400 g
Apa rece 

1000 g Mixati ingredientele la viteza medie pana la obtinerea unei texturi omogene. Pastrati crema la rece atunci cand nu o utilizati. Atentie! Evitati contactul premixului cu faina.

 

 

​________________________________________________________ 

 
 

Credi Nut Filling, Credi Nut Filling Plus Credi Nut Filling, Premium Credi Cozonac Filling

Umplutura cu nuca pentru cozonaci si aluaturi dulci. Produs de post.

RETETA NUT FILLING
1000 g
Apa (calda)
450 -500 ml Se amesteca ingredientele manual (cu telul) sau la mixer (cu paleta) la viteza medie timp de 2-3 min pana la obtinerea unei paste omogene. Se lasa produsul la hidratat 15 -20 min. La prepararea umpluturii se poate adauga, dupa preferinta: cacao, stafide, rahat, arome, etc.