Добавки для пищевой промышленности.
Ингредиенты для кондитерских изделий и хлебопечения.

DECOR MARTIPAN; IRCA ITALIA, ODENSE DANEMARCA

 

Odence Icing, Odence Icing Red, Odence Icing Black, 

Odence Icing Blue, Odence Icing Yellow, Odence Icing Pink, Odence Icing Purple

  

 

________________________________________________________

 

Pasta Dama Top, Pasta Dama Chocolate

Galeata 10 kg

Pasta alba si pasta ciocolata neagra bazata pe zaharuri potrivite pentru acoperirea prăjiturilor,pentru confectionarea florilor şi altor obiecte de decor, pentru modelare şi pentru tableaux. Aceasta poate fi colorata în masă, precum şi în suprafaţă.
Semifabricat de cofetarie. zahăr, sirop de glucozăfructoză, grăsimi vegetale, ulei vegetal, acidifiant: acid citric, arome identic naturale. A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 18oC) cel puţin 1 an în ambalajul său original.

 

 

________________________________________________________

 

Credi Odence Icing, Credi Odence Black Icing

7 kg galeata

Produs zaharos, sub forma de pasta vascoasa, destinat in principal acoperirii torturilor si prajiturilor si crearii de elemente de decor
Se portioneaza din masa de icing cantitatea necesara pentru decor. Prin framantare usoara cu mana, produsul se incalzeste si devine usor de intins. Pentru a nu se lipi de masa de lucru (care e de preferat sa fie din marmura), puteti folosi o cantitate mica de amidon din porumb.  produsul isi pastreaza caracteristicile timp de 13 luni de la data fabricarii.

 

 

________________________________________________________

Rainbow Paste Yellow; Rainbow Paste Green; Rainbow Paste Red; Rainbow Paste Blue

Cutie 10 ( 4*2,5) kg

RAINBOW PASTE este de o calitate superioara de pasta dulce, gata pentru utilizare, acesta este ideal pentru modelarea creatiilor artistice, si piese decorative ca flori, animalute etc.De asemenea este util pentru acoperirea torturilor de nunta si prajituri ocazitionale. RAINBOW PASTE are o rezistenta excelenta la temperaturi joase si umeditate.
RAINBOW PASTE este gata pentru utilizare si are consistenta ideala pentru a fi utilizat direct de cofetar . Scoateti din ambalaj cantitatea necesara de RAINBOW PASTE, lucrati cu mainele si continuati apoi cu forme speciale sau la fel fel cu mainele pentru a acoperi prajitura creind un obiect decorativ la dorinta d- stra. A se pastra la loc uscat şi racoros (max. 18°C) cel puţin 18 luni în ambalajul său original.

 

________________________________________________________

 

Marziclass

Galeata 5 kg

Martipan fin pentru crearea si modelarea fructelor, florilor si altor elemente de decor . Acesta poate fi folosit ca foaia de acoperire pentru torturi, precum si pentru prepararea pralinelor. MARZICLASS nu poate fi copt.
Zahăr, migdale (33%), sirop de glucoză-fructoză, stabilizator sirop de sorbitol , E420ii, amidon, acid sorbic, conservant E200 , arome . MARZICLASS este gata pentru modelare. Închideti cu atentie ambalajul pentru a preveni uscarea. A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20°C cel puţin 12 luni în ambalajul său original.

 

________________________________________________________

 

Chocosmart Dark Chocolato

Galeata 5 kg

Pasta de ciocolata praf, culoare maro inchis pentru acoperire si umplere.
Este ideal pentru toate tipurile de acoperire si prezintă următoarele caracteristici - usor de a taiat, fără rupturi superficiale, posibilitatea de a aromatiza cu portocale, cafea, menta, torrone, alune, rom, cognac etc.

Deasemenea stabil la temperaturi joase.