Добавки для пищевой промышленности.
Ингредиенты для кондитерских изделий и хлебопечения.

PRODUSE SEMIFABRICATE PENTRU PREPARAREA INGHETATEI

 

Joy Cream Wafer Noir

Galeata 5 kg

Pasta gianduia cu vafele si crupe de alune capabila se mentina consistenta tartinabila, chiar si la -15°C cu fereasta sau usa deschisa a frigiderului.
Pasati în cada inghetata, în fereastra de afisare la -15°C JOYCREAM WAFERNUT NOIRpentru a mentine o consistenta cremoasa si tartinabila ideala pentru a fi utilizata in timpul pregatirii: inghetata conri si cupe.

 

 

________________________________________________________

 

Joy Cream Donatello

Galeata 5 kg

Ciocolată albă / nucă de cocos, crema cu aroma de o mica napolitana si fulgi de nucă de cocos ideal pentru a mentine o consistntă cremoasă chiar și la -15 ° C în congelator.
JOYCREAM DONATELLO este ideal pentru varietatea sa la inghetata. Plasat în cada inghetata în fereastra de afisare la -15 ° C, JOYCREAM DONATELLO mentine o consistentă cremoasa si tartinabilaideal pentru a fi utilizat. A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin 18 luni în ambalajul său original.

 

 

________________________________________________________

 

Joy Cream Chocobiscotto

Galeata 5 kg

Cremă cu gust de ciocolata pentru inghetata cu cacao si bucati de biscuiti. Ideal  de a mentine o consistntă cremoasă chiar și la -15 ° C în congelator .
JOYCREAM CHOCOBISCOTTO este ideal pentru varietatea sa la inghetata. A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin 18 luni în ambalajul său