Добавки для пищевой промышленности.
Ингредиенты для кондитерских изделий и хлебопечения.

DECOR IRCA ITALIA; CREDIN POLONIA

 

Pepita Marabu

10 (2x5)

Dropsuri mici de ciocolată neagră înlocuite cu forma obişnuită (1300-1400 dropsuri/100g). Ingredient şi decor pentru cofetărie, panificaţie şi îngheţată.
PEPITA MARABU' este gata pentru întrebuinţare. Este bine de a ţine produsul în frigider înainte de a-l pune în aluatul dulce. A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin un an în ambalajul său original.

 

 

 

________________________________________________________

 

Codetta Dark, Codetta White

Cutie 20x1

Compus-fidea de ciocolată negru şi lucios de formă cilindrică. Compus-fidea de ciocolată albă şi lucios de formă cilindrică
Decorare pentru brutărie, cofetărie şi îngheţată. Zahăr, grăsimi vegetale hidrogenate, lapte praf din spumă, emulgator: lecitină de soia, arome identic naturale.

A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) 

 

 

 

________________________________________________________

 

Scaglietta Dark; Scaglietta White; Scaglietta Milk

Cutie 20x1 kg

Compus-fulgi de ciocolată negru şi lucios. Compus-fulgi de ciocolată alba şi luciosa. Compus-fulgi de ciocolată cu lapte şi luciosa.
Decorare pentru brutărie, cofetărie şi îngheţată. Zahăr, grăsimi vegetale hidrogenate, pudră de cacao cu grăsime redusă (10-12%), emulgator: lecitină de soia, arome identic naturale.

A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC)

 

 

________________________________________________________

 

Reno Lacttee Caramel

Cutie 20x1 kg

Cuvertura de ciocolată cu lapte si caramela 
Cacao 32 % min. Zahar, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, lapte prafdegresat, zahar caramelitizat(1,5%), emulgator lecitina de soia, aroma, condimente, extract natural de vanilie.

Poate contine urme de nuci.

 

 

________________________________________________________

 

Barette

Cutie 12,80 kg

Betisoare din ciocolata extra neagra 8 cm lungime, 1 cm latime si cu o greutate de aproximativ 4 g. Se folosesc pentru croasane etc. ca o alternativa la cele traditionale. Datorita faptului ca sunt facute cu formele, acestea sunt adecvate si ca decorare pentru inghetata
Ciocolata extra neagra Cacao 46% min. Zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsifiant soie lecitina, vanilina. A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin 24 luni în ambalajul său original. Cutii de carton 12,80 kg (net) a cite 1,6 x 1 k

 

 

________________________________________________________

 

Credi Dark Coating; Credi White Coating; Credi Strawberry Coating

Sac 10 kg

Inlocuitor de ciocolata neagra si alba (sau ciocolata compound), cu aroma de capsune si lemon pentru aplicatii in cofetarie si patiserie. Se poate folosi pentru acoperire praituri (cuvertura), creare elemente decor sau amestecare cu diverse ingrediente. Nu necesita temperare
Zahar, grasime vegetala (grasime hidrogenata din sambure de palmier), pudra de cacao (min. 12%), emulgatori:  E322, E476, arome: ciocolata, vanilie. Alergeni: contine lecitina din soia.

Poate contine urme de : lapte, nuci si alune. Bastonase cu dimensiuni variabile in folie din plastic+cutie carton. 10 luni de la data fabricarii.

 

 

________________________________________________________

 

Credi Fondant

20 cutia

Pasta de fondant gata de utilizat.
Incalziti pasta de fondant  la 45-50 °C daca doriti pentru fondant o consistenta lichida. In aceasta forma poate fi folosit pentru glazurare sau amestecare cu alte ingrediente. Frecvent poate fi folosit ca baza la prepararea diverselor tipuri de filling-uri.

 

 

 

________________________________________________________

 

Biancaneve Industry

Sac 10 kg

Zahar pudra terostabil pentru decorare
Zahăr pudră, maltodextrină, colorant alimentar, aroma .1000g "zahăr pudra", 120 -180g de apă în funcție de consistenta. Amestecul se agită până la uniformizare si se aplica la destinatie.

A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin 12 luni în ambalajul său original.

 

________________________________________________________

 

Isomalt

20 kg cutie

Izomaltul pur cristalin pentru pregătirea de forme si decoratiuni artistice pentru produse de cofetărie

Isomalt E953 - 100 %

A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20oC) cel puţin 24 luni în ambalajul său original. Cutie de carton 6 kg (net) care conțin 6 x 1 kg pungi de polietilenă.

 

 

________________________________________________________

 

Happycao

20 kg cutie

Produs preparat pe bază de cacao (50%) potrivit pentru pudrarea produsele de patiserie, in special pentru  Tiramisu. HAPPYCAO NT nu conține grăsimi hidrogenate.
Produs semifabricat pentru cofetarie. Pudră de cacao (20 -22% din unt de cacao), dextroză , amidon de grâu, zahăr , grăsime vegetală, vanilină. HAPPYCAO NT este gata pentru pulverizare. A se păstra la loc uscat şi răcoros (max. 20°C cel puţin 15 luni în ambalajul său original. Si departe de umezeala.